Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.2g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 18g61kcal1.8g12.4g0.2g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu7.1g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g5.9g15kcal1.8g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g227kcal10.2g37.4g3.4g2g
Valittu annoskoko78g114kcal5.1g18.7g1.7g1g
Annoskoko puolitettuna39g57kcal2.6g9.4g0.9g0.5g
Arvot/100g100g146kcal6.5g23.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192