Bataatti porkkana sosekeitto Hajdu

Kuori porkkanat ja bataattit paloittele kattilaan, lisää vesi, tuore basilika, suola ja pavut.

Soseuta keitto kun porkkanat ja bataatti kypsät lisää juusto ja kerma kieuhauta vielä kasaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 18g15kcal0.3g3.1g0g0.5g
Porkkana 7.2g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Papuja tomaattikastikkeessa (Euro-shopper), annos 400g7.1g5.7kcal0.4g1g0.1g0g
Basilika, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2.4g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Philadelphia Light, valkosipuli & yrtit (Kraft), annos 5g2.9g4.4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g58kcal1.8g9.4g1g1.4g
Valittu annoskoko78g29kcal0.9g4.7g0.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal0.5g2.4g0.3g0.4g
Arvot/100g100g37kcal1.2g6g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319193