Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 24g48kcal0.6g0.2g4.7g1.6g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g47g44kcal2.3g7g0.7g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3g0.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g240kcal6g14.8g16.4g3.2g
Valittu annoskoko78g120kcal3g7.4g8.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal1.5g3.7g4.1g0.8g
Arvot/100g100g154kcal3.8g9.5g10.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173