Linssipata

Leikkaa vihannekset pieniksi paloiksi.

Freesaa oliiviöljyssä aloittaen kovista vihanneksista, lisää pehmeät ja tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Kypsennä 8 minuuttia ja lisää huuhdellut linssit.

Hauduta kypsäksi.

Käy pastakastikkeeksi, lisäkkeeksi lihalle, kanalle ja ihan sellaisenaan raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 32g5.8kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Porkkana 7.9g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Munakoiso 13g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kasvisliemikuutio 1.9g5.9kcal0.2g0.3g0.5g0g
Linssi, punainen, Go Green11g36kcal2.6g5.4g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g144kcal6.6g15.6g5g4.4g
Valittu annoskoko78g72kcal3.3g7.8g2.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal1.7g3.9g1.3g1.1g
Arvot/100g100g92kcal4.2g10g3.2g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326336