Wanhan ajan liha-perunavuoka

Viipaloi lihat.

Kuori ja viipaloi perunat ja pilko sipuli.

Paista sipulia ja lihoja hetki.

Lado vuokaan päällekkäin perunoita ja lihaa.

Ripauta väliin mustapippuria.

Lämmitä vesi-maitoseosta ja liuota sekaan lihaliemet.

Kaada vuokaan.

Paista reilu tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3130 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 45g34kcal0.8g7g0.1g0.4g
Kylkiviipale (Pottu), annos 400g10g41kcal1.3g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g163kcal5g15.2g8.8g0.8g
Valittu annoskoko78g82kcal2.5g7.6g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal1.3g3.8g2.2g0.2g
Arvot/100g100g104kcal3.2g9.7g5.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327508