Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis61g68kcal13.4g0g1.8g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g206kcal30.2g0.2g9.8g0g
Valittu annoskoko78g103kcal15.1g0.1g4.9g0g
Annoskoko puolitettuna39g52kcal7.6g0.1g2.5g0g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.1g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032