Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea13g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Herkkusieni 5.4g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g6.7g1.3kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g24g10kcal0.4g1.4g0.1g0.6g
Katkarapu 10g6.6kcal1.4g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.3g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)1.6g3.3kcal0g0.7g0g0g
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g64kcal4.8g7.8g0.6g2.4g
Valittu annoskoko78g32kcal2.4g3.9g0.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal1.2g2g0.2g0.6g
Arvot/100g100g41kcal3.1g5g0.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364