CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 14g44kcal1.4g8.2g0.3g1.3g
Kauralese 1.3g4.8kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Arla Apetina Feta 3%10g11kcal1.8g0.2g0.3g0g
Paprika vihreä 4.9g1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 7.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pinaatti 2.5g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 7.4g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 7.4g17kcal1.7g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g222kcal10.6g21.6g9g4g
Valittu annoskoko78g111kcal5.3g10.8g4.5g2g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal2.7g5.4g2.3g1g
Arvot/100g100g142kcal6.8g13.8g5.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327