Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 43g10kcal0.8g0.9g0.1g1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.9kcal0.2g1.2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen29g10kcal0.9g1.4g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.9g8.1kcal0.5g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g89kcal4.8g7g3.8g2.2g
Valittu annoskoko78g44kcal2.4g3.5g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal1.2g1.8g1g0.6g
Arvot/100g100g57kcal3.1g4.5g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338204