Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kaali, valkokaali15g3.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g59kcal1.4g6.6g2.6g2.2g
Valittu annoskoko78g29kcal0.7g3.3g1.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal0.4g1.7g0.7g0.6g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4.2g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532