Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.8g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g0.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)0.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)0.9g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai8.4g30kcal1g6g0.2g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki23g58kcal3g1.2g4.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl3.3g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)5.8g16kcal1.7g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g271kcal13.4g19.8g15.2g1.8g
Valittu annoskoko78g136kcal6.7g9.9g7.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g68kcal3.4g5g3.8g0.5g
Arvot/100g100g174kcal8.6g12.7g9.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34427