Tofu-linssisalaatti

Keitä n. 1 dl linssejä.

Paista kuutioitu tofu seesamiöljyssä ja lisää paiston loppuvaiheessa teelusikallinen soijakastiketta mausteeksi.

Lisää paloiteltu paprika ja paista vielä hetki.

Revi lollo rosso salaattiastiaan, lisää karpalot, cashew-pähkinät, keitetyt linssit ja paistetut tofut + paprika.

Tee salaatinkastike (öljy, viinietikka, yrtit, suola, sokeri) ja kaada kulhoon muiden ainesten joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 4.2g0.5kcal0g0g0g0g
Cashewpähkinä 2.1g12kcal0.4g0.4g1g0.1g
Kuivattu karpalo (Monarch), annos 20g5.3g18kcal0g4.2g0.1g0.2g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Tofu, maustamaton (Alpro soya), annos 125g37g39kcal3.9g0.4g2.4g0.2g
Seesamiöljy, Amoy0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Keitetyt linssit (Go green), annos 100g14g16kcal1.3g2.8g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g187kcal11.4g17g8.2g3.8g
Valittu annoskoko78g94kcal5.7g8.5g4.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal2.9g4.3g2.1g1g
Arvot/100g100g120kcal7.3g10.9g5.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346735