Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 70g27kcal0.2g4.9g0.1g2.4g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.9kcal0g0.6g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g2.4g7.6kcal0g1.9g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.6g10kcal0.2g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g128kcal0.8g15g5.8g4.8g
Valittu annoskoko78g64kcal0.4g7.5g2.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal0.2g3.8g1.5g1.2g
Arvot/100g100g82kcal0.5g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598