Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen8.6g62kcal0g0g6.9g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.8g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g20g17kcal0.7g2.6g0.4g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 17g6.6kcal0g1.4g0g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g366kcal6g46g16.8g1.8g
Valittu annoskoko78g183kcal3g23g8.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g92kcal1.5g11.5g4.2g0.5g
Arvot/100g100g234kcal3.8g29.4g10.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350612