Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)18g22kcal3.6g0g0.6g0g
Seitifilee (Findus)24g17kcal4.1g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g18g15kcal0.6g0.8g1.1g0g
Korppujauho 9g33kcal0.9g6.8g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g199kcal20.6g15.2g5.4g1g
Valittu annoskoko78g100kcal10.3g7.6g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal5.2g3.8g1.4g0.3g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097