Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g60g57kcal11.9g0g1g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g6.9g18kcal0.2g0.3g1.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]12g40kcal1.4g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g228kcal27g0.6g14.4g0g
Valittu annoskoko78g114kcal13.5g0.3g7.2g0g
Annoskoko puolitettuna39g57kcal6.8g0.2g3.6g0g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270