Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 56g106kcal15.1g0g5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 23g40kcal0.4g0.7g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g290kcal31g1.4g17.6g0g
Valittu annoskoko78g145kcal15.5g0.7g8.8g0g
Annoskoko puolitettuna39g73kcal7.8g0.4g4.4g0g
Arvot/100g100g186kcal19.8g0.9g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860