Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g48g28kcal3.6g2.4g0.4g0g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g4.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 6.7g2.8kcal0.7g0g0g0g
Vadelma 19g7.8kcal0.2g0.8g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g76kcal9g6.4g1.2g1.4g
Valittu annoskoko78g38kcal4.5g3.2g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g19kcal2.3g1.6g0.3g0.4g
Arvot/100g100g49kcal5.8g4.1g0.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231