Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl28g102kcal0.6g0.8g10.8g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 28g11kcal0.9g0.8g0.4g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.7g0.9kcal0.1g0.1g0g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.9kcal0.1g1g0g0g
Voi 2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g323kcal7.2g5.4g30.2g3.4g
Valittu annoskoko78g161kcal3.6g2.7g15.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g81kcal1.8g1.4g7.6g0.9g
Arvot/100g100g207kcal4.6g3.5g19.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327