Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g19g32kcal3.8g0g1.9g0g
Voi 0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)8.9g31kcal1.4g5.7g0.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g7.6g8.3kcal0.6g1.1g0.1g0.6g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g5.8g15kcal1.1g0g1.3g0g
Korppujauho 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g199kcal14.6g16.8g8g2.6g
Valittu annoskoko78g99kcal7.3g8.4g4g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal3.7g4.2g2g0.7g
Arvot/100g100g127kcal9.3g10.7g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485