Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g1.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, tuore 5g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Chili paprika punainen1.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g30g56kcal0.8g0.3g5.8g0.7g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g5g19kcal1.6g0g1.4g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g1.2g10kcal0g0g1.1g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g32g31kcal1g6.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g241kcal7.4g14.4g16.8g2.2g
Valittu annoskoko78g120kcal3.7g7.2g8.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal1.9g3.6g4.2g0.6g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.2g10.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292