Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa29g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Kanamuna kuoreton, annos 100g10g14kcal1.2g0g1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 6.5g20kcal0.7g3.9g0.1g0.4g
Purjosipuli 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Rypsiöljy 2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g18g45kcal3.1g0.5g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g217kcal10.6g10.8g14.4g1.8g
Valittu annoskoko78g108kcal5.3g5.4g7.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g54kcal2.7g2.7g3.6g0.5g
Arvot/100g100g139kcal6.8g6.9g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630