Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%35g59kcal7g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti7.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.1g4.5kcal0.3g0.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 22g7.6kcal1g0.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g169kcal17g4g9g1.6g
Valittu annoskoko78g85kcal8.5g2g4.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal4.3g1g2.3g0.4g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963