Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee54g66kcal11.3g0g2.2g0g
Osterikastike, Blue Dragon8.1g10kcal0.3g2.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2g6.8kcal0g1.6g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%14g22kcal0.4g0.4g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g210kcal24g8.8g8.4g0.2g
Valittu annoskoko78g105kcal12g4.4g4.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal6g2.2g2.1g0.1g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312