Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 63g48kcal10.9g0g0.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g160kcal22.2g1.2g7.2g0.4g
Valittu annoskoko78g80kcal11.1g0.6g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal5.6g0.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g102kcal14.2g0.8g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383638