Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 28g30kcal1.1g5.5g0.3g0.5g
Hk, sininen lenkki 580g33g76kcal3.3g2.1g5.9g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka14g5kcal0.4g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g223kcal9.6g16.8g12.6g1.2g
Valittu annoskoko78g111kcal4.8g8.4g6.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal2.4g4.2g3.2g0.3g
Arvot/100g100g143kcal6.1g10.8g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876