Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g27g69kcal1.6g0.9g6.4g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl10g14kcal1.4g0g0.9g0g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi9g40kcal0.6g5.4g1.9g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 18g59kcal0.4g0.5g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g476kcal8g41.4g31g0.6g
Valittu annoskoko78g238kcal4g20.7g15.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g119kcal2g10.4g7.8g0.2g
Arvot/100g100g305kcal5.1g26.5g19.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387039