Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 4.9g17kcal0.6g3.4g0.1g0.2g
Grahamjauho 3.9g13kcal0.4g2.3g0.1g0.4g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g14g86kcal2.6g0.8g7.6g1.9g
Banaani, kuorittu 26g23kcal0.3g4.8g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Ruokasooda 0.4g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g7g26kcal0g6.8g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g505kcal10g49g28.8g6g
Valittu annoskoko78g253kcal5g24.5g14.4g3g
Annoskoko puolitettuna39g126kcal2.5g12.3g7.2g1.5g
Arvot/100g100g324kcal6.4g31.4g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387844