Vähähiilihydraattinen pitsa

Pohja:
1 prk maitorahkaa
3 munaa
2 rkl mantelijauhetta
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
150g juustoraastetta

Täytteet:
500 g jauhelihaa
400g tomaattimurskaa
1 prk tonnikalaa
150 sinihomejuustoa
puolikas punasipuli
100g juustoraastetta

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki10g5.6kcal0.8g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.6g9kcal0.8g0g0.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1g6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Edam juusto6.4g17kcal1.9g0g1.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 20g44kcal3.5g0g3.4g0g
Tomaattimurska 16g4.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tonnikala vedessä 6g6.3kcal1.3g0g0.1g0g
Sinihomejuustokastike, rasva-jauhosuurus 6g12kcal0.5g0.3g1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Edam 24% (Arla)4g13kcal1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g244kcal20.4g5g15.6g0.6g
Valittu annoskoko78g122kcal10.2g2.5g7.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g61kcal5.1g1.3g3.9g0.2g
Arvot/100g100g156kcal13g3.2g10g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389035