Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g24g19kcal0.4g1.6g1.2g0g
Munakoiso 19g4.2kcal0.1g0.6g0g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 24g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Broccoli 200 g9g2kcal0.3g0.2g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.6g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g74kcal2g6g4.2g1.4g
Valittu annoskoko78g37kcal1g3g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g19kcal0.5g1.5g1.1g0.4g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378