Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 49g19kcal0.5g3.5g0.1g1.3g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g7.4g14kcal0.2g0.3g1.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.9g22kcal1.5g0g1.7g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.5g3.9kcal0.1g0.8g0g0.2g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g12g9kcal1g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g136kcal6.6g11.2g6.4g3g
Valittu annoskoko78g68kcal3.3g5.6g3.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal1.7g2.8g1.6g0.8g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7.2g4.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154