Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.7g0.2g0.6g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen24g8kcal0.8g1.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.3g11kcal0.9g0g0.8g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g2.1g11kcal0.1g1.2g0.6g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Banaani, kuorittu 17g15kcal0.2g3.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g299kcal7.8g44.4g9.4g2g
Valittu annoskoko78g150kcal3.9g22.2g4.7g1g
Annoskoko puolitettuna39g75kcal2g11.1g2.4g0.5g
Arvot/100g100g192kcal5g28.5g6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394394