Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 29g8.2kcal0.3g1.2g0.1g0.6g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g15g7.7kcal0.8g0.8g0.1g0g
Pekoni, paistettu 5.5g28kcal0.9g0g2.8g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK29g49kcal2.9g2.9g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g187kcal9.8g9.8g11.8g1.2g
Valittu annoskoko78g93kcal4.9g4.9g5.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal2.5g2.5g3g0.3g
Arvot/100g100g119kcal6.3g6.3g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403174