Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 30g23kcal0.6g4.7g0.1g0.3g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g13g19kcal2g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g128kcal8.6g12g5g0.8g
Valittu annoskoko78g64kcal4.3g6g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal2.2g3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g82kcal5.5g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479