Rahkapizza

Tee pohja ja laita vuokaan.

Esikypsytä noin. 20 minuuttia.

Levitä pyree ja täytteet.

Tee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike.

Mausta suolalla.

Paista 200 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1283 grammaa

Miremi

Miremi sanoi...

Tee pohja ja laita vuokaan. Esikypsytä noin. 20 minuuttia. \r\nLevitä pyree ja täytteet. \r\nTee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike. Mausta suolalla. \r\nPaista 200 asteisessa uunissa.

lauantai 08.02.2014 klo 15:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki15g8.5kcal1.3g0.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.1g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.3g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]15g17kcal2.2g0.2g0.8g0g
Ananas, omassa liemessään 18g10kcal0.1g2g0g0.3g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 4.3g1.8kcal0.4g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki12g10kcal1.6g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g137kcal13.4g13.2g2.8g0.8g
Valittu annoskoko78g69kcal6.7g6.6g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal3.4g3.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g88kcal8.6g8.4g1.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404507