Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g26g17kcal0.8g1.2g1g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g38g134kcal1.3g31.1g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g341kcal7.8g64.6g5.6g2.4g
Valittu annoskoko78g170kcal3.9g32.3g2.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g85kcal2g16.2g1.4g0.6g
Arvot/100g100g218kcal5g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483