Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto13g45kcal2.7g0g3.9g0g
Sipuli 8.9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 44g16kcal2.1g0.9g0.1g1.1g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)1.8g4.8kcal0.2g0.2g0.3g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g8.9g28kcal0.2g0.3g2.9g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g195kcal10.8g3.8g14.4g2.6g
Valittu annoskoko78g98kcal5.4g1.9g7.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal2.7g1g3.6g0.7g
Arvot/100g100g125kcal6.9g2.4g9.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036