Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 10g7.8kcal0.2g1.6g0g0.3g
Lanttu 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Chili, vihreä, tuore 1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 2.6g4.5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g45kcal1.6g6.2g1.2g1.8g
Valittu annoskoko78g23kcal0.8g3.1g0.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g11kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Arvot/100g100g29kcal1g4g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855