Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 56g114kcal10g0g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kauralese 4.2g15kcal0.8g1.9g0.3g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g286kcal23.8g5g18.8g1.6g
Valittu annoskoko78g143kcal11.9g2.5g9.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g72kcal6g1.3g4.7g0.4g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.2g12g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098