Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 60g50kcal11g0g0.7g0g
Pekoni rasvainen 8.4g32kcal1g0g3.1g0g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Kananmuna kuoreton 6.6g9kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g184kcal25.6g0.2g9g1g
Valittu annoskoko78g92kcal12.8g0.1g4.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g46kcal6.4g0.1g2.3g0.3g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.1g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900