TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)6g16kcal0.4g2.9g0.3g0.6g
Korppujauho 2.9g11kcal0.3g2.1g0g0.2g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.3g9kcal0.8g0g0.6g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g46g60kcal9.6g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g190kcal22.2g10g8.2g1.6g
Valittu annoskoko78g95kcal11.1g5g4.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal5.6g2.5g2.1g0.4g
Arvot/100g100g122kcal14.2g6.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808