Juustokastike/kuorrute, karppi

Laita kerma ja munat kattilaan, kuumenna kiehumispisteeseen ja hämmennä kokoajan ettei munat ryyniydy.

Kun kastikepohja on sakeaa niin lisää juustoraasteet vähän kerrallaan sekaan ja lisää vielä mausteeksi valkopippuria ja muskottipähkinää.

Tämä sopii hyvin minkä tahansa kuorrutteeksi paljon juustonsa takia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1065 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima (Lidl)18g72kcal5.3g0.1g5.5g0g
Mozzarella juustoraaste, Lovilio (50g)11g35kcal2.4g0.3g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 37g121kcal0.7g1.1g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g489kcal19.8g3g44.2g0g
Valittu annoskoko78g245kcal9.9g1.5g22.1g0g
Annoskoko puolitettuna39g122kcal5g0.8g11.1g0g
Arvot/100g100g313kcal12.7g1.9g28.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436741