Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali22g4.6kcal0.3g0.7g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen17g24kcal3.3g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g4.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g83kcal7.6g3g4.2g1.6g
Valittu annoskoko78g42kcal3.8g1.5g2.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g21kcal1.9g0.8g1.1g0.4g
Arvot/100g100g53kcal4.9g1.9g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404