Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g10g9kcal0.8g0.7g0.3g0.1g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g27g45kcal5.3g0g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g110kcal12.2g1.4g6g0.2g
Valittu annoskoko78g55kcal6.1g0.7g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal3.1g0.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.8g0.9g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505