Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 40g89kcal7.1g0g6.9g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 12g15kcal0.3g0.4g1.4g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g6.7g8.7kcal0.9g0g0.6g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale5.8g3.5kcal0.6g0.3g0g4.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g268kcal18g2g21.2g8.8g
Valittu annoskoko78g134kcal9g1g10.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna39g67kcal4.5g0.5g5.3g2.2g
Arvot/100g100g171kcal11.5g1.3g13.6g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796