Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 39g44kcal8.2g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g92kcal16.8g0.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko78g46kcal8.4g0.4g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal4.2g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g59kcal10.8g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564