Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 16g51kcal1.6g10.4g0.2g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g14g5.1kcal0.1g1g0.1g0.2g
Amerikan Pekoni filee, HK5.9g9kcal1.2g0g5.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa5.9g18kcal1.3g0g1.3g0g
Maito, Kevyt16g7.2kcal0.5g0.7g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g245kcal16.4g24.4g18.2g1.4g
Valittu annoskoko78g123kcal8.2g12.2g9.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g61kcal4.1g6.1g4.6g0.4g
Arvot/100g100g157kcal10.5g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094