Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 28g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.6g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g14g21kcal2.4g0.1g1.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g63kcal5.6g2.4g3g1.2g
Valittu annoskoko78g31kcal2.8g1.2g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal1.4g0.6g0.8g0.3g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704