Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 10g31kcal1.9g5g0.1g1.1g
Porkkana 6.7g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 10g13kcal2.2g0g0.5g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g3.1g7.5kcal0.5g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g112kcal9.4g11.6g2.4g2.8g
Valittu annoskoko78g56kcal4.7g5.8g1.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal2.4g2.9g0.6g0.7g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346