Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g29g109kcal2g14.5g4.7g0.5g
Raparperi 19g6.4kcal0.1g1g0g0.3g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g15g29kcal0.4g0.8g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.9g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g369kcal7g46.4g16.6g1.6g
Valittu annoskoko78g185kcal3.5g23.2g8.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g92kcal1.8g11.6g4.2g0.4g
Arvot/100g100g237kcal4.5g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355